Blog

Kerstpakketten met een heerlijk warm fleeceplaid
Keuze uit verschillende soorten fleecedekens in onze kerstpakketten

Kerstpakket met een heerlijk warm fleecedeken

Vanwege de stijgende gasprijzen en andere wijzigingen van Nutsvoorzieningen gaan de kosten per huishouden aankomend jaar aanzienlijk omhoog. Door deze veranderingen zullen veel mensen ervoor kiezen om de kachel wat lager te laten staan. Maar dat houdt dan natuurlijk wel in dat het wat minder warm en behaaglijk is in huis.  Wat is er dan gezelliger om lekker samen onder een heerlijk warme fleecedeken te kruipen. Om hierop in te springen hebben wij dit jaar 5 kerstpakketten samengesteld die uw medewerkers lekker warm kunnen houden.

Hierbij onze tips over de soorten en de grootte van de fleeceplaids en dekens.

We hebben de keuze uit de volgende pakketten met fleecedekens:

Lekker luxe leven kerstpakket
Lekker luxe leven kerstpakket met rieten manden en goudkleurig plaid

Zoals op de foto hierboven te zien, is dit een echt luxe fleecedeken kerstpakket

De set met drie rieten manden in dit kerstpakket is superhandig en mooi om neer te zetten. Je kunt er spullen in opbergen maar het staat natuurlijk ook stijlvol in de huiskamer als decoratie. De set bestaat uit drie formaten. De grote mand heeft een formaat van; 320 x 320 x 290 mm, de middelste is 280 x 280 x 270 mm en de kleine is 260 x 260 x 260 mm.

Deze plaid met geweven motief past volledig in de trend stijl van dit moment . Formaat is 150 x 200. Dit luxe ogende plaid is gemaakt van 60% katoen en 40% polyester. De randen van het plaid zijn afgewerkt met rafels. Je kunt het plaid draperen over je bank of bed en je hebt een stijlvolle decoratie. Maar je kunt dit plaid natuurlijk ook gebruiken om lekker onder te kruipen op een koude avond.

luxe fleecepalid kerstpakket
kerstpakket met extra grote fleeceplaid

Deze heerlijke luxe fleeceplaid, met een formaat van 150 x 200 cm, is altijd een aangenaam geschenk. Zeer nuttig om te gebruiken voor wat extra warmte als je lekker zit te ontspannen op de bank. Groot genoeg voor 2 personen. Maar ook uitermate geschikt als decoratie, bijvoorbeeld over het bed, of de bank. Deze is ook in andere kleuren te verkrijgen.

fleece plaid kerstpakket
kerstpakket met heerlijke zwarte plaid van fleece

Budget fleece plaid kerstpakket

Dit plaid is gemaakt van 100% fleece polyester. Een heerlijke zachte stof die soepel aan voelt op je huid. Fleece houdt bovendien warmte goed vast zodat je deze deken in de winter ook op je beddengoed kunt leggen voor wat extra warmte. De ruime afmeting van 130×180 centimeter maakt het mogelijk dat je allerlei kanten op kunt met dit fleece plaid. Daarnaast kun je dit plaid gebruiken als trendy kleed op de bank of mooi gedrapeerd in de woonkamer. Wij hebben de keuze uit meerdere kleuren fleece dekens.
De fleeceplaid is ook in een andere kleur te verkrijgen, vraag hiernaar.

Kerstpakket Relax Japandi stijl
Kerstpakket Relax Japandi stijl

Luxe plaid in heerlijk relax kerstpakket

Japandi is één van de nieuwste trends op het gebied van lifestyle en wonen. Het is de combinatie van Scandinavië en Japan. Deze gebieden ontmoeten elkaar in een lifestyle waarin rust, eenvoud en minimalisme centraal staan. Met een mooi Dove White plaid. Gemaakt van zacht polyester. Handig om lekker om je heen te slaan als je even de extra warmte wilt opzoeken. Maar natuurlijk ook leuk als decoratie item. Formaat 150 x 200 cm. Dit plaid is ook in andere kleuren te verkrijgen zolang de voorraad strekt.

Rust en relax kerstpakket
Rust en relax wellness kerstpakket

Rust en relax kerstpakket met oker kleurige fleece plaid

Met dit relaxte kerstpakket kom je even heerlijk tot jezelf tijdens de feestdagen. De feestdagen zijn het perfecte moment om even aan jezelf te denken en tot rust te komen. Daar kunnen de producten uit dit compacte maar oh zo relaxte kerstpakket goed bij helpen. Wat te denken van het mooie bruin(oker)kleurige plaid van Unique living. Gemaakt van hoogwaardig polyester en heerlijk zacht. Handig om lekker om je heen te slaan als je even de extra warmte wilt opzoeken. Maar natuurlijk ook leuk als decoratie item. Formaat 130 x 180 cm. De fleece plaid is ook in andere kleuren te verkrijgen.

Kortom wij zijn voorbereid op een koude winter met deze heerlijke fleecedekens. Zet de kachel maar 1 graadje lager!
Let op de fleecedekens kunnen uitverkocht raken.

Kortom met deze vijf speciaal samengestelde kerstpakketten kunnen uw medewerkers zich lekker warm houden komende winter. Zo kan de kachel een graadje lager blijven staan! Want als je de thermostaat 1 graad lager zet bespaar je 120 m3 gas per jaar en dat is toch al gauw €120 euro. Ook als je de thermostaat s ’nachts op 15 graden zet kan je best veel geld besparen. Tot wel €125 euro.
Bron mileucentraal

 

Ook is het mogelijk om de fleece dekens full colour te bedrukken. Voor de mogelijkheden neem contact met ons op.

duurzame fleece deken met logo
Duurzame fleece deken bedrukbaar met eigen design

 

Hoe bestel je je (duurzame) kerstpakketten in coronatijd?
Dit jaar is niet te vergelijken met andere jaren, ook op het gebied van kerstpakketten. Helaas is er door Corona veel minder geproduceerd dan normaal en zijn verschillende artikelen voor de kerstpakketten al heel vroeg uitverkocht. Lees verder
Daarom moet je je kerstpakketten al voor Sinterklaas bestellen!
In de maanden voor december horen we vaak van klanten dat ze nog helemaal niet met de kerstpakketten bezig zijn. Geen tijd, te druk of: we wachten eerst totdat Sinterklaas weer uit het land is. Uiteraard hebben we daar begrip voor, maar we willen je toch meegeven hoe het qua kerstpakketten in het werk gaat.

Een kerstpakket vergt heel veel planning

In een kerstpakket zitten veel verschillende artikelen, die soms wel bij zeven verschillende leveranciers vandaan komen. Al deze leveranciers moeten hun transport allemaal in kunnen plannen en daarbij willen ze graag de grote hoos in december voor zijn. Wij willen er zoveel mogelijk voor zorgen om de meeste spullen rond half oktober bij ons binnen te hebben. Dit lukt niet altijd omdat we ook te maken hebben met artikelen die verkeerd geleverd worden, of door breuk. Alles bij elkaar heeft dit meestal al een uitloop van twee weken. Om een kerstpakket in zijn geheel bij ons te krijgen, gaat er dus al een heel proces aan vooraf.

Kans op alternatieven in jouw kerstpakket

Stel dat jij hoort bij de “late bestellers” van kerstpakketten. Wij willen je natuurlijk ook heel graag goed helpen, maar dat wordt al wat spannender: er kunnen specifieke artikelen uitverkocht raken. Het is niet leuk als je zinnen hebt gezet op dat ene pakket met die mooie sporttas in dat duurzame kerstpakket, maar dat nu net dat artikel op is. Natuurlijk bieden wij je dan een mooi alternatief aan, maar het is toch eigenlijk niet wat je in eerste instantie wilde.

Korte lijnen met leverancier

Als je bij ons in de showroom staat en je kiest een pakket waarvan wij het vermoeden hebben dat er artikelen in zitten die wel eens niet meer geleverd zouden kunnen worden, dan bellen wij direct met de leverancier voor een antwoord. Wij houden van snel schakelen! Als je online bestelt bellen we je uiteraard ook direct. Zo kom je als klant niet voor verrassingen te staan.

Nog een plus van Kerstpakketten123

Wij zijn ook actief in relatiegeschenken, waardoor wij je heel veel opties kunnen bieden. Het lukt ons soms zelfs om een klant rond 15 december te kunnen helpen! Alhoewel wij niet vies zijn een uitdaging aan te gaan wordt dit wel wat lastig als het om een order van 200 kerstpakketten gaat. [caption id="attachment_3777" align="alignnone" width="423"]Lekker luxe leven kerstpakket Lekker luxe leven kerstpakket met rieten manden en goudkleurig plaid[/caption]

Originele kerstpakketten met zorg samengesteld

Natuurlijk kun je je medewerkers ook een cadeaubon geven met de feestdagen. Maar vergeet niet waar de feestdagen om draaien: fijn samenzijn. Hoe leuk is het als je medewerkers thuis komen waar het hele gezin mee helpt met het uitpakken van het met een origineel zorg samengestelde pakket en ze kunnen zien dat hun partner, vader of moeder gewaardeerd wordt op zijn of haar werk?

Nog geen kerstpakketten besteld?

Heb je nog geen bestelling geplaatst? Het kan nog net voor Sinterklaas! Bekijk alle opties op onze website en bedenk dat we je graag helpen als je iets zelf samengesteld zou willen hebben. Dat kunnen we zowel offline als online voor je regelen.
Tips bij het inkopen van kerstpakketten
duurzaam kerstpakket

Tips bij het inkopen van kerstpakketten voor 2022

En dan is het alweer zover! Het inkopen van kerstpakketten is begonnen. Je wilt snel nog kerstpakketten bestellen voor het personeel of relaties, maar waar moet je nu op letten als je een kerstpakket gaat samenstellen? Tegenwoordig met bijv. bol. com, etc. lijkt het net of alles wat je bestelt binnen 2 dagen in huis hebt. Nou, zo gaat dat dus helaas niet met kerstpakketten en wij leggen je graag uit waarom dat niet lukt. Een gemiddeld kerstpakket (we gaan nu even uit van een kerstpakket rond de €47,50 zie foto), daar zitten artikelen in van toch wel minimaal zo'n 7 leveranciers. Zij moeten allemaal op tijd leveren. Je hebt er bijv.
  • 1 voor de etenswaren en nog een andere leverancier voor andere etenswaren
  • 2 soorten leveranciers voor non-food
  • 1 voor de kaarsjes
  • 1 voor drank en dan nog
  • 1 voor de kerstdozen
Daarnaast ben je  afhankelijk van de vervoerder. Hoe dichter bij de Kerst, hoe drukker zij het hebben. In 2021 hebben we al meerdere keren meegemaakt dat ze dan 2 a 3 dagen later leveren. Een goede kerstpakkettenleverancier houdt hier rekening mee als je naar de levertijd vraagt. [caption id="attachment_2533" align="alignnone" width="780"]spellen kerstpakket kerstpakket met familiespel en Keezen voor het hele gezin[/caption] En misschien wel het allerbelangrijkste, het moet goed en breukvrij ingepakt worden. En de inpakkers zijn daar ook wel even mee zoet. Dus u merkt al, hoe eerder u besteld hoe makkelijker het wordt om de levertijd te halen die u wenst!

Over de kerstartikelen zelf:

Let ook op wat je in het pakket stopt. Als je bijv. weet dat het personeel hun kerstpakket niet binnen 1 week op kan halen, let dan op met het toevoegen van verse artikelen zoals kaas, verse worst, etc. En let ook op dat het niet te breekbaar is als je het zelf niet gaat rondbrengen. Zo wordt de kans op teleurstelling het kleinst! Met 25 jaar ervaring kunnen wij u helpen met het samenstellen van een uniek eigen kerstpakket.

Inhoud van het kerstpakket

Voor de inhoud van de kerstpakketten is Silvia Bruin Reclame-advies met Kerstpakketten123 al begin Januari weer in de weer om te kijken naar de trends en nieuwe ideeën voor het nieuwe jaar. De importeurs en fabrikanten meten het succes van de beurzen om te schatten hoeveel voorraad ze gaan inkopen. De bedrijven die grotere aantallen kerstpakketten inkopen vanaf (800) stuks bestellen hun kerstpakketten al in juli en zo komt het voor dat in september de eerste en leukste pakketten al uitverkocht zijn. Nu proberen wij altijd al wel leuke alternatieven te bedenken in overleg met u, maar om teleurstellingen te voorkomen zou ik als ik kerstpakketten boven de 50 stuks wil inkopen toch wel in september beginnen met zoeken naar dát leuke kerstpakket die helemaal aansluit bij jullie bedrijf en personeel. Dan ben je zeker van een leuk kerstpakket naar wens! Bij ons kan je op de site ook nog artikelen toevoegen of eruit halen zodat je echt een persoonlijk en origineel kerstpakket ervan kan maken. Of wil je juist een compleet duurzaam kerstpakket? Hiervoor kun je ook relatiegeschenken laten bedrukken met je logo en die toevoegen aan het kerstpakket. Wij kunnen zelfs een kaartje maken met een mooie kerstwens van de directie er op. Dan ben je meteen helemaal ontzorgt! Indien gewenst kunnen wij voor vrouwen iets anders in het kerstpakket doen, dan bij de mannen. Zo houd je iedereen tevreden en krijgt iedereen een leuk en persoonlijk kerstpakket! Kerstpakketten laten thuisbezorgen De trend mede doordat medewerkers nu meer thuiswerken is een kerstpakket thuis laten bezorgen. De verrassing is zeer groot en doordat wij er een leuke persoonlijke brief van u er bij kunnen verpakken is dit een trend die zeker ook in 2023 blijft bestaan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.