Paasgeschenken duurzaam en origineel

Onze Paasgeschenken voor 2024 staan weer klaar

Wij helpen u graag of u nu een Paasgeschenk met logo of met eigen kaart zoekt. Een Paascadeau van chocolade of als geschenk, neem contanct met ons op. Of bestel nu online.

Zoek & Filter

-

Paasgeschenken standaard of naar eigen ontwerp.

Zoekt u een origineel Paasgeschenk voor uw medewerkers of relaties dan heeft Kerstpakketten123 heel veel keuze.

Bij Kerstpakketten123 kunt u kiezen voor een paasgeschenk met een persoonlijke kaart eraan of bv een Paasgeschenk met de paaseitjes in de kleur van uw bedrijf.

Wij helpen u ook graag om een geheel  nieuw Paasgeschenk te vinden. Of er zelf 1 samen te stellen. Wilt u liever een paaspakket? Dat is ook mogelijk, wij kunnen samen met u een pakket samenstellen die eventueel ook bij uw medewerkers thuisbezorgd kan worden.
Wij hebben nu ook hele mooie mindfulness boeken en paperback die leuk te combineren zijn als Paas cadeau.

Ga naar paasgeschenken

Duurzaam Paasgeschenk

Met een duurzaam Paasgeschenk laat u uw medewerkers en klanten zien dat u als bedrijf duurzaam bezig bent. Wij hebben verschillende duurzame geschenken die te combineren te zijn met lekkere chocolade paaseieren.

Laatst hadden we voor een klant van ons een uniek Paas relatiegeschenk verzonnen een duurzame waterfles met logo en die gevuld met heerlijke praline paaseitjes echt een super leuk Paasgeschenk om te krijgen. En daarbij een kaartje met het bedrijfslogo eraan waarop zij hun medewerkers fijne Paasdagen wensten.

Dit is dus ook bij andere relatiegeschenken mogelijk. Wij helpen u graag met een uniek paasgeschenk en onze DTP ‘er kan u helpen met een mooi en stijlvol ontwerp.

Paaspakket zelf online samenstellen met mindfulness boek

Paasgeschenken thuisbezorgd

In deze Corona tijd is het ook leuk om u medewerkers te verassen met een Paasgeschenk die door de brievenbus past.
Of een echt Paaspakket met leuke accessoires voor in en om huis. In frisse kleuren die het huis gezellig en knus maken.
Hoe leuk is dat om dan deze paasgeschenken thuis te laten bezorgen? 

Mail ons nu voor een vrijblijvende offerte en levertijden.
Of stel een vraag via de chat.

Kerstpakketten123 bestaat dit jaar 25 jaar en is gevestigd en Warmenhuizen dat ligt tussen Schagen en Alkmaar in. Dat is de kop van Noord-Holland.Ons hoofdkantoor staat in ’t Veld.
Kerstpakketten123 is een onderdeel van Silvia Bruin reclame-advies dit bedrijf is gespecialiseerd in bedrukken en personaliseren van geschenken met logo.

Levering door heel Nederland en België

Wij leveren de kerstpakketten en Paasgeschenken af in heel Nederland en België. Wilt u graag dat uw Paasgeschenken op verschillende locaties of filialen afgeleverd worden? Ook dat is geen enkel probleem. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en tarieven.

Originele Paasgeschenken