Zomerpakketten

Laat je waardering zien met deze zomerpakketten. Van stoer naar duurzaam, we hebben heel veel keuze. Let op sommige zomerpakketten raken uitverkocht. LET OP wilt u zekerheid of uw pakket er nog is bel dan 0226-422505 

Zoek & Filter

-


 

Zomerpakketten zelf samenstellen

Ook in de zomer kunt u terecht bij kerstpakketten123.nl. Speciaal voor de zomer hebben wij heerlijke zomerpakketten om te geven aan personeel of uw relaties. Leuk om te geven voordat de zomervakantie begint, of voor een mooie zomerse opdracht!

Wij hebben pakketten gericht zowel op mannen als vrouwen maar ook met een zomers thema zoals strandspellen BBQ’s en koelboxen. Het leuke aan onze pakketten is dat u ze tegen meerprijs ook kunt laten personaliseren. Bijvoorbeeld onze koelboxen met logo.

Ziet u een zomerpakket die u erg aanspreekt maar is de prijs buiten uw budget bel of mail ons samen kunnen wij kijken hoe we het pakket kunnen veranderen zodat dit wel in uw budget past.

Zomerpakket thuisbezorgen

Verras uw medewerkers met een origineel zomerpakket die wij thuis kunnen laten bezorgen.
Kerstpakketten123 helpt u graag om samen er een leuk cadeau van te maken in een originele verpakking.

Bij ons vindt u zomerpakketten voor iedereen, en met ieder budget kunt u bij ons terecht. Heeft u toch graag aanpassingen voor een pakket, of wilt u iets bedrukken voor in het zomerpakket met uw logo of uw boodschap? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan maken we er samen een persoonlijk zomerpakket van. Ook kunnen wij in uw naam de pakketten laten thuisbezorgen en er een persoonlijke brief of kaart bij invoegen. Wij helpen u graag met het ontwerp zodat het een echt persoonlijk pakket wordt. Het ontwerp wordt door onze DTP verzorgt samen met u.Neem nu contact met ons op