Zomerpakketten

 

 

Zomerpakketten

Ook in de zomer kunt u terecht bij kerstpakketten123.nl. Speciaal voor de zomer hebben wij heerlijke zomerpakketten om te geven aan personeel of uw relaties. Leuk om te geven voordat de zomervakantie begint, of voor een mooie zomerse opdracht!

Wij hebben pakketten gericht zowel op mannen als vrouwen maar ook met een zomers thema zoals strandspellen BBQ’s en koelboxen. Het leuke aan onze pakketten is dat u ze tegen meerprijs ook kunt laten personaliseren.

Ziet u een zomerpakket die u erg aanspreekt maar is de prijs buiten uw budget bel of mail ons samen kunnen wij kijken hoe we het pakket kunnen veranderen zodat dit wel in uw budget past.

Bij ons vindt u zomerpakketten voor iedereen, en met ieder budget kunt u bij ons terecht. Heeft u toch graag aanpassingen voor een pakket, of wilt u iets bedrukken voor in het zomerpakket met uw logo of uw boodschap? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan maken we er samen een persoonlijk zomerpakket van. Ook kunnen wij in uw naam de pakketten laten thuisbezorgen en er een persoonlijke brief of kaart bij invoegen. Wij helpen u graag met het ontwerp zodat het een echt persoonlijk pakket wordt. Het ontwerp wordt door onze DTP verzorgt samen met u.Neem nu contact met ons op  

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.