Nieuwe kerstpakketten 2023

Op deze pagina kunt u de nieuwste pakketten van 2023 vinden. Wij kijken altijd naar de nieuwe trends en gaan hiervoor verschillende beurzen af. We zorgen dat ieder jaar weer een verfrissend assortiment te vinden is met nieuwe thema’s. Bij kerstpakketten123 helpen wij u graag om een origineel kerstpakket samen te stellen. 

Uiteraard zijn onze originele kerstpakketten van vorig seizoen ook leverbaar. Kijk bij kerstpakketten voor ons complete assortiment. Klik hier voor specifieke kerstpakketten voor mannen.  

Ook is het mogelijk om producten te personaliseren voor een echt kerstpakket op maat. Ieder jaar komt er weer meer vraag naar duurzame artikelen. Daarom hebben wij deze ook in diverse kerstpakketten verwerkt.
Bij ons is het ook mogelijk om artikelen met persoonlijke naam te bedrukken of met uw logo.

Kijk ook bij kerstpakketten voor het hele assortiment.

Zoek & Filter

-

De kerstpakketten trend van 2023

We hebben na vele bestellingen van onze kerstpakketten inmiddels verschillende trends genoteerd.
De trend van 2023 op kerstpakketten zijn toch wel artikelen en geschenken die te maken hebben met de verhoogde energieprijzen. Wat heel goed loopt zijn onze fleecedekens, warme sokken en douchetimers van 5 minuten om douchetijd te besparen.

Ook blijft het duurzame kerstpakket erg populair waarin artikelen verwekt zijn die gerycyled zijn. Zoals een tas, een kerstpakket met een gerecyclede bloempot of een gereyclede fleeceplaid of een heerlijk RPET warme wintermuts.