Kerstpakket Winter BBQ

Winter BBQ Kerstpakket

Op zoek naar een cadeau die je het hele jaar kunt gebruiken? Denk dan eens aan een Winter BBQ Kerstpakket! Met dit kerstpaket kun je het hele jaar door BBQen. Door de handige deksel is een beetje wind of regen geen enkel probleem. Met de diverse lekkernijen in het BBQ pakket is een heerlijke BBQ in de zomer, herfst, winter en lente altijd een succes.

winter bbq kerstpakket voor mannen

BBQ kerstpakket met persoonlijk geschenk

Om het BBQ pakket persoonlijk te maken kunnen wij bv ook een BBQ handschoen, schort of bijvoorbeeld gereedschap bedrukken of graveren met uw logo of naam. Vraag hierna of bel 0226-422505

BBQ kerstpakket makkelijk online bestellen
Bestel nu gemakkelijk uw BBQ kerstpakket online bij kerstpakketten123.nl. Wilt u liever andere artikelen in het pakket, of wilt u artikelen omwisselen, of alleen artikelen toevoegen? Bij ons kunt u dit gemakkelijk telefonisch doorgeven. Samen maken wij er een kerstpakket van wat perfect aansluit bij de wensen voor uw personeel of relaties.

BBQ kerstpakket door heel Nederland en België bezorgt
Als u bij ons uw kerstpakket besteld leveren wij op de gewenste datum uw kerstpakketten af in heel Nederland en/of België. Dus laat ons weten of uw kerstpakketten naar 1 of meerdere locaties moeten en op welke datum u de kerstpakketten geleverd wilt hebben. Wij zorgen er voor dat u op een nette manier de kerstpakketten ontvangt!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.