Duurzaam kerstpakket

duurzaam kerstpakket

kerstpakket met salade bowl vitaal pakket


Duurzame kerstpakketten

Waar denk je aan bij een duurzaam kerstpakket?
Wil je alleen de non-food artikelen in een duurzaam kerstpakket duurzaam hebben of ook al het eten? En maakt dat het kerstpakket nog wel bruikbaar voor je personeel? Bij kerstpakketten123 helpen we je graag met het maken van een verantwoord duurzaam kerstpakket dat ook leuk is om te ontvangen.

Duurzame artikelen
Als je kiest uit duurzame artikelen is er meestal wel veel keuze maar komt het wel veel op hetzelfde neer. Kerstpakketten123 heeft originele artikelen die duurzaam zijn en ook een sieraad voor je huis zijn zoals dit jaar  o.a. de super bowl, de waterkaraf en de bamboe waterflessen.

Duurzame gadgets
Ook leuk om in een duurzaam kerstpakket te doen zijn de gadgets die gemaakt zijn van bijvoorbeeld tarwestro zoals onze oplaadkabels en earbuds zijn hiervan gemaakt maar ook bijvoorbeeld een duurzame powerbank gemaakt van bamboe stukken.

duurzaam kerstpakket

Deze mooie natuurlijn van Art of nature is deels biologisch


Duurzame verpakkingen
En wil je het goed doen dan verpak je de artikelen uit je kerstpakket ook duurzaam. Denk  hierbij aan een kerstdoos met FSC- label maar ook de vulling kan van eco flopack zijn. Dit artikel is 100 % duurzaam en volledig composteerbaar en natuurlijk afbreekbaar. Dit jaar nieuw bij kerstpakketten123 is dat wij verpakkingen hebben van het eten die Upcycle zijn.
Bij voorbeeld de cheese cookies, deze zijn heerlijk en de verpakking kun je daarna gebruiken als boekenlegger. 2 in 1 dus. (Dit noem je Upcycle)

Kortom ga naar onze website  www.kerstpakketten123.nl voor nog meer inspiratie of neem contact met ons op via 0226-422505 of mail en wij helpen u graag.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.