Duurzaam kerstpakket

Waar denk je aan bij een duurzaam kerstpakket? Wil je alleen de non-food artikelen in het kerstpakket duurzaam hebben of ook al de foodartikelen? En maakt dat het kerstpakket nog wel bruikbaar en leuk voor je personeel? Bij Kerstpakketten123 helpen we je graag met het maken van een verantwoord duurzaam kerstpakket, dat ook leuk is om te ontvangen.

Duurzame artikelen

Als je op zoek bent naar een duurzaam kerstpakket is er wel veel keuze,  maar komt het wel veel op hetzelfde neer. Kerstpakketten123 onderscheidt zich door originele artikelen die duurzaam zijn, maar óók een sieraad zijn voor in je huis of tuin.. Zoals dit jaar  o.a. de Wonderlijke wintertuin , met duurzame insectenhotel en de bamboe waterflessen.

Zoek & Filter

-


Duurzame gadgets

Ook leuk om in een duurzaam kerstpakket te doen zijn gadgets die gemaakt zijn van bijvoorbeeld tarwestro. Zoals oplaadkabels en earbuds of een duurzame drinkfles! Maar ook bijvoorbeeld een duurzame powerbank gemaakt van bamboe stukken. Deze duurzame artikelen kunnen wij ook bedrukken. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Trees for All

De wereld heeft meer bos nodig. Daarom zet Trees for All zich al bijna 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Ze planten bomen in Nederland en in het buitenland. Ook maken zee mensen bewust van het belang van bomen. Want bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor ons allemaal. Door de Trees for All producten te kiezen in onze pakketten lever je een bijdrage aan een bosrijkere wereld. Door de aanschaf van deze producten door jouw bedrijf, kunnen er weer meer bomen geplant worden.

Wil je meer weten over het Trees for All concept? Klink dan hier.

Trees for All producten. Draag bij aan het planten van meer bomen

Trees for All producten. Draag bij aan het planten van meer bomen

Duurzame verpakkingen

Wil je het helemaal goed doen dan verpak je de artikelen uit je kerstpakket ook duurzaam! Denk  hierbij aan een kerstdoos met FSC- label, maar ook de vulling kan van eco flopack zijn. Dit is 100% duurzaam, volledig composteer baar en natuurlijk afbreekbaar.
Sinds dit jaar hebben wij ook verpakkingen van de foodartikelen die upcycle zijn. Bijvoorbeeld de cheese cookies, deze zijn heerlijk en de verpakking kun je daarna gebruiken als boekenlegger. Kortom; bekijk onze duurzame kerstpakketten of neem contact met ons op via 0226-422505 of mail en wij helpen u graag.    

 

Kerstpakket Dont Worry Bee Happy

Kerstpakket Dont Worry Bee Happy. Met insektenhotel