Duurzaam kerstpakket

Duurzame kerstpakketten

Waar denk je aan bij een duurzaam kerstpakket? Wil je alleen de non-food artikelen in het kerstpakket duurzaam hebben of ook al de foodartikelen? En maakt dat het kerstpakket nog wel bruikbaar en leuk voor je personeel? Bij Kerstpakketten123 helpen we je graag met het maken van een verantwoord duurzaam kerstpakket, dat ook leuk is om te ontvangen.

Duurzame artikelen

Als je op zoek bent naar een duurzaam kerstpakket is er wel veel keuze,  maar komt het wel veel op hetzelfde neer. Kerstpakketten123 onderscheidt zich door originele artikelen die duurzaam zijn, maar óók een sieraad zijn voor in je huis. Zoals dit jaar  o.a. de salade bowl, de waterkaraf en de bamboe waterflessen.


 

Duurzame gadgets

Ook leuk om in een duurzaam kerstpakket te doen zijn gadgets die gemaakt zijn van bijvoorbeeld tarwestro. Zoals oplaadkabels en earbuds. Maar ook bijvoorbeeld een duurzame powerbank gemaakt van bamboe stukken. Vraag naar de mogelijkheden!

duurzaam kerstpakket

Deze mooie natuurlijn van Art of nature is deels biologisch

Duurzame verpakkingen

Wil je het helemaal goed doen dan verpak je de artikelen uit je kerstpakket ook duurzaam! Denk  hierbij aan een kerstdoos met FSC- label, maar ook de vulling kan van eco flopack zijn. Dit is 100% duurzaam, volledig composteerbaar en natuurlijk afbreekbaar.
Sinds dit jaar hebben wij ook verpakkingen van de foodartikelen die upcycle zijn. Bijvoorbeeld de cheese cookies, deze zijn heerlijk en de verpakking kun je daarna gebruiken als boekenlegger. Kortom; bekijk onze duurzame kerstpakketten of neem contact met ons op via 0226-422505 of mail en wij helpen u graag.    

duurzaam kerstpakket

Kerstpakket met salade bowl vitaal pakket

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.