Dag van de Verpleging cadeau 2024

Op zoek naar een origineel cadeau voor de Dag van de verpleging?

Als erkenning voor deze speciale dag kiezen veel bedrijven ervoor om cadeaus of giveaways uit te delen aan hun werknemers of relaties die verpleegkundigen zijn of een andere rol hebben in de gezondheidszorg. Zo laat je weten dat hun werk wordt gewaardeerd.

Welke cadeau’s zijn geschikt voor de dag van de verpleging/zorg. Wij hebben voor 2024 weer originele cadeautjes voor u bedacht.

Bij kerstpakketten123 vind je ieder jaar weer mooie, unieke geschenken voor de Dag van de Verpleging/Dag van de Zorg.

Zoek & Filter

-

0ggoedgjll 


Dag van de Verpleging Cadeau 2024: Waarom zorgpersoneel waardering verdient

 

Het belang van het waarderen van zorgmedewerkers

In 2024 is het weer tijd om onze medewerkers in de zorg te eren en waarderen tijdens de Dag van de Verpleging. De toewijding, zorgzaamheid en toewijding van deze helden verdienen speciale erkenning, vooral na de uitdagingen die ze hebben doorstaan. Ontdek waarom het in het zonnetje zetten van je medewerkers in de zorg van onschatbare waarde is.

Unieke geschenk-ideeën voor Dag van de Verpleging 2024

Laat je waardering blijken met zorgvuldig gekozen geschenken die de toewijding van je collega’s in de zorg onderstrepen. Hier zijn enkele orginele cadeau-opties:

TOP 10 geschenken voor dag van de verpleging

1. Zorggeschenk vrouwen kletskaarten en hartjes van chocolade 

Verras je collega’s met inspirerende gesprekken en liefdevolle gebaren met deze speciale kletskaarten en hartjes chocolade snoepjes.

2. Mini gietertje met zaden naar keuze

Moedig zelfzorg aan met dit schattige mini gietertje, compleet met zaden naar keuze voor een vleugje natuurlijke sereniteit.

3. Leuk bosje met tulpen lolly’s

Breng een glimlach op het gezicht van je zorgteam met dit kleurrijke bosje tulpen lolly’s als zoete traktatie.

4. Dag van de verpleging pakket met spiegeltje

Geef een persoonlijk tintje aan je waardering met een pakket inclusief een spiegeltje, zodat ze altijd weten hoe bijzonder ze zijn.

5. Duurzame beker met muntzaden

Moedig duurzaamheid aan met een herbruikbare beker gevuld met muntzaden als symbool van groei en vernieuwing.

6. Dag van de Verpleging cadeau: Amber blokjes in hartvorm

Laat uw ruimte heerlijk ruiken met deze romantische amber blokjes in hartvorm als teken van warmte en dankbaarheid.

7. Cadeautje: Jij bent goud waard voor de Zorg

Geef een tastbaar blijk van waardering met een gouden cadeautje dat hun onschatbare waarde benadrukt.

8. Geurkaars vanille met krijtje voor dag van de verpleging

Creëer een rustige sfeer met een vanille geurkaars, compleet met een krijtje om een persoonlijke boodschap achter te laten.

9. Mepal Bento lunchbox Dag van de Verpleging

Voor een praktisch cadeau: een stijlvolle Mepal Bento Lunchbox die hun dagelijkse routine opvrolijkt.

10. Zorg voor jezelf advies en inspiratie kaartjes

Stimuleer zelfzorg met deze advies- en inspiratiekaartjes die je collega’s aanmoedigen om ook voor zichzelf goed te zorgen.

Conclusie

Laat de Dag van de Verpleging 2024 niet zomaar voorbijgaan. Toon je waardering en erkenning voor het toegewijde zorgpersoneel met deze doordachte cadeau-opties. Laat zien dat ze niet alleen gewaardeerd worden op deze speciale dag, maar elke dag. Hun inzet verdient het om in het licht gezet te worden.

Jaarlijks vieren we de Dag van de Verpleging, ook wel Dag van de Zorg genoemd

Elk jaar viert de wereld Dag van de Verpleging (national nurse day) op 12 mei. Het is een dag om waardering te tonen voor verpleegkundigen, artsen en alle andere zorgverleners die onvermoeibaar werken om ons gezond te houden. Opgericht in 1947, is deze dag een belangrijk onderdeel van onze cultuur geworden. Ter ere van de verjaardag van Florence Nightingale (12 mei) nemen we de tijd om de bijdragen te erkennen die verpleegkundigen hebben geleverd aan de gezondheidszorg en de samenleving als geheel.

Leuke Giveaways voor de Dag van de Verpleging

Als erkenning voor deze speciale dag kiezen veel bedrijven ervoor om cadeaus of “giveaways” uit te delen aan hun werknemers die verpleegkundigen zijn of in andere rollen in de gezondheidszorg. Dit kan van alles zijn, van een heerlijke geur en verzorgingszet van Jansen tot gepersonaliseerde geschenken zoals waterflessen met chocoladehartjes en bedrukt met het bedrijfslogo of de naam, of met een persoonlijk kaartje eraan. Het is een geweldige manier om uw waardering voor hun harde werk te tonen en tegelijkertijd uw bedrijf te promoten. Het helpt ook goodwill onder werknemers te bevorderen en laat zien dat u hun waarde erkent.

Geschiedenis van de Nationale Dag van de Verpleging

In 1947 stelde Dorothy Sutherland van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services voor dat elk jaar op 12 mei (de verjaardag van Florence Nightingale) zou worden gewijd aan het vieren van verpleegkundigen en hun onschatbare bijdragen in de gezondheidszorg. Het voorstel werd geaccepteerd door president Harry S Truman, waardoor het officieel beleid werd en het lanceerde wat uiteindelijk International Nurses Day zou worden – nu sinds 1965 elk jaar op 12 mei over de hele wereld gevierd!

Deze jaarlijkse viering is bedoeld om iedereen – werkgevers, collega’s, familieleden – de gelegenheid te bieden om degenen te bedanken die elke dag hard werken op medisch gebied en het voor ons allemaal mogelijk maken om gezonder te leven.

National Nurse Day is een geweldige kans voor zowel werkgevers als collega’s om waardering te tonen voor iedereen die in de gezondheidszorg werkt en hun bijdrage te erkennen om onze wereld elke dag beter te maken! Of het nu gaat om kleine gebaren zoals het uitdelen van leuke weggeefacties of meer betekenisvolle handelingen zoals de tijd nemen om ze persoonlijk te bedanken, het tonen van dankbaarheid jegens deze werknemers gaat altijd een lange weg! Zorg er dus voor dat je op 12 mei (of een andere dag!) de tijd neemt voor deze dag! om de Nationale Dag van de Verpleging te vieren en te onthouden hoe belangrijk ze zijn!