Over Kerstpakketten123

kerstpakket eco en mvo vriendelijk met vogelhuis

kerstpakket love the nature met vogelhuis en eco vriendelijk

Onstaan uit succes kerstpakketten
Kerstpakketten123.nl is ontstaan vanuit de waardering van de kerstpakketten van Silvia Bruin Reclame Advies. Door het groeiende succes van de kerstpakketten is de kerstpakkettenafdeling zo groot geworden, dat wij het tijd vonden voor een eigen kerstpakketten- en eindejaarsgeschenken website. Die hebben wij gerealiseerd, en vanaf 2017 kunt u vanuit heel Nederland en België uw kerstpakketten online bestellen via kerstpakketten123.nl. Natuurlijk veranderd er niets aan de kwaliteit en ervaring die u van ons gewend bent. Na meer dan 25 jaar ervaring vinden wij het nog steeds ontzettend leuk om samen met u leuke, verrassende en originele kerstpakketten samen te stellen. Steeds vaker willen bedrijven hun eigen ’touch’ er aan toevoegen, en dat vinden wij nu net erg leuk om te doen.

(duurzaam) kerstpakket

kerstpakket met familiespel en Keezen voor het hele gezin

 

kerstpakket eco en mvo vriendelijk met vogelhuis

kerstpakket love the nature met vogelhuis en eco vriendelijk

Persoonlijke ’touch’ met bedrukte relatiegeschenken in kerstpakketten
Zo gebruiken wij vaak bedrukte relatiegeschenken in het kerstpakket. Dat kan iets zijn als bijvoorbeeld een muts met een logo of slagzin geborduurd, of juist een luxe powerbank of bluetooth speaker met uw logo er op. Zo zit er voor het personeel een mooi luxe cadeau van de zaak in, en komt uw bedrijf weer mooi onder de aandacht! Ook kunnen wij kaarten of kerstwensen toevoegen aan uw kerstpakket waarop uw bedrijf, de directie of u zelf een mooie gedachte mee kan geven aan uw werknemers. De reacties zijn erg positief geweest!

  

Onderdeel van Silvia Bruin Reclame-Advies
Kerstpakketten123 is gewoon onderdeel van Silvia Bruin Reclame Advies, dus u maakt afspraken met hetzelfde team als u van ons gewend bent. Kerstpakketten123.nl is helemaal gericht op geschenken en pakketten voor bedrijven en hun personeel/relaties, dus hier vindt u ook de luxere eindejaarsgechenken. Kortom, geschikt voor mannen en vrouwen maar ook voor de jeugd hebben wij de nieuwste gadgets, voor ieder wat wils!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u samen met ons sparren voor een leuk en origineel of juist duurzaam kerstpakket wat helemaal aansluit bij uw personeel of branche? Neem gerust contact op met ons via: info@kerstpakketten123.nl of 0226-422505. Wij helpen u graag!