Kerstpakketten

Relatiegeschenken

Kerstpakketten 2020

Wij hebben al weer enkele mooie kerstpakketten voor u samengesteld voor 2020. Zoals jullie zijn gewend komen er binnen enkele weken nog meer soorten pakketten op deze site. Voor meer info over Kerstpakketten123 scroll naar de onderkant van deze pagina.

De kerstpakketten voor 2020 staan klaar en er is voor ieder wat wils! Stuk voor stuk denken wij dat we leuke en fijne kerstpakketten hebben gemaakt, en dat deze geschikt zijn voor iedereen. Of juist specifiek voor een bepaalde doelgroep. Zoekt u bijvoorbeeld een kerstpakket geschikt voor zowel mannen als vrouwen? Of bent u op zoek naar een origineel kerstpakket voor uw personeel of relaties? Bij ons vindt u kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in alle vormen en maten. Met ieder budget kunt u bij ons terecht. Maak het jezelf makkelijk en chat met ons voor een direct antwoord. Wilt u grote aantallen kerstpakketten bestellen (meer als 500 pakketten) neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over voorraden, leveren en nieuwe ideeën.
Ook is het mogelijk om de kerstpakketten bij uw personeel thuis te laten bezorgen. Wij kunnen het persoonlijk maken met een mooie brief die wij ook voor u kunnen opmaken. 

 

 

 

 

Heeft u toch graag aanpassingen voor een kerstpakket, of wilt u iets bedrukken voor in het kerstpakket met uw logo of uw boodschap/wens? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan maken we er samen een persoonlijk kerstpakket van. Klik op de foto hierboven voor de relatiegeschenken zoals bv een powerbank voor in het kerstpakket of een bedrukte fleece sjaal enz. Of mail naar info@kerstpakketten123.nl voor de nieuwste relatiegeschenken,

Bel nu naar 0226-422505 en u krijgt gelijk reactie over de voorraad enz. of chat met ons.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.