Kerstpakketten

Relatiegeschenken

Kerstpakketten 2020

LET OP door extreme drukte kunnen wij niet alles meer leveren, voor snelle reactie over voorraden bel 0226-422505

Na 1 December is het niet meer mogelijk om orders voor kerstpakketten aan te nemen.

Wij hebben al weer enkele mooie kerstpakketten voor u samengesteld voor 2020. Zoals jullie zijn gewend zijn kan je het kerstpakket online aanpassen, ook helpen wij u graag met advies en bijpassende producten. Voor meer info over Kerstpakketten123 scroll naar de onderkant van deze pagina.


De kerstpakketten voor 2020 staan klaar en er is voor ieder wat wils!

Stuk voor stuk denken wij dat we leuke en fijne kerstpakketten hebben gemaakt, en dat deze geschikt zijn voor iedereen. Of juist specifiek voor een bepaalde doelgroep. Zoekt u bijvoorbeeld een kerstpakket geschikt voor zowel mannen als vrouwen? Of juist specifiek een duurzaam kerstpakket? Of bent u op zoek naar een origineel kerstpakket voor uw personeel of relaties? Bij ons vindt u kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in alle vormen en maten.


Kerstpakketten zelf samenstellen

Met ieder budget kunt u bij ons terecht. Maak het jezelf makkelijk en chat met ons voor een direct antwoord. Wilt u grote aantallen kerstpakketten bestellen (meer als 500 pakketten) neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over voorraden, leveren en nieuwe ideeën.
Ook is het mogelijk om de kerstpakketten bij uw personeel thuis te laten bezorgen. Wij kunnen het persoonlijk maken met een mooie brief die wij ook voor u kunnen opmaken. 


Kerstpakketten voor mensen met Allergieën

Zoekt u voor uw medewerkers kerstpakketten zonder gluten of lactose? Silvia de eigenaar heeft zelf deze allergieen en kan u persoonlijk helpen om een kerstpakket te maken die iets afwijkt waardoor u medewerker een persoonlijk kerstpakket kan geven. Dit doet zij graag en Silvia heeft er iets op gevonden dat ook bij grote aantallen kerstpakketten dit mogelijk is.

Heeft u toch graag aanpassingen voor een kerstpakket, of wilt u iets bedrukken voor in het kerstpakket met uw logo of uw boodschap/wens? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan maken we er samen een persoonlijk kerstpakket van. Klik op de foto hierboven voor de relatiegeschenken zoals bv een powerbank voor in het kerstpakket of een bedrukte fleece sjaal enz. Of mail naar info@kerstpakketten123.nl voor de nieuwste relatiegeschenken.

Bel nu naar 0226-422505 en u krijgt gelijk reactie over de voorraad enz. of chat met ons.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.