Kerstpakketten

Relatiegeschenken

Kerstpakketten 2022

Ook voor thuiswerkpakketten en Nieuwjaars en zomerpakketten kunt u bij ons terecht. Deze kunnen wij compleet naar wens verzorgen en laten thuisbezorgen. Neem contact met ons op voor een origineel pakket.

Zomerpakketten kunnen we nog wel leveren bel ons over de voorraden en een kleine aanpassing van het pakket zodat deze helemaal in uw smaak is samengesteld.

Wij hebben al weer enkele mooie kerstpakketten voor u samengesteld voor 2022. Zoals jullie zijn gewend zijn kan je het kerstpakket online aanpassen, ook helpen wij u graag met advies en bijpassende producten. Voor meer info over Kerstpakketten123 scroll naar de onderkant van deze pagina.


De kerstpakketten voor 2022 staan klaar en er is voor ieder wat wils!

Stuk voor stuk denken wij dat we leuke en fijne kerstpakketten hebben gemaakt, en dat deze geschikt zijn voor iedereen. Of juist specifiek voor een bepaalde doelgroep. Zoekt u bijvoorbeeld een kerstpakket geschikt voor zowel mannen als vrouwen? Of juist specifiek een duurzaam kerstpakket? Of bent u op zoek naar een origineel kerstpakket voor uw personeel of relaties? Bij ons vindt u kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in alle vormen en maten.


Kerstpakketten zelf samenstellen

Met ieder budget kunt u bij ons terecht. Kerstpakketten stel je zelf samen en wij helpen u graag met originele ideeën. Maak het jezelf makkelijk en chat met ons voor een direct antwoord. Of ga naar offerte aanvraag voor een afwijkende samenstelling van  het kerstpakket. Wilt u grote aantallen kerstpakketten bestellen (meer als 500 pakketten) neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over voorraden, leveren en nieuwe ideeën.
Ook is het mogelijk om de kerstpakketten bij uw personeel thuis te laten bezorgen. Wij kunnen het persoonlijk maken met een mooie brief die wij ook voor u kunnen opmaken. Of onze dtp-er helpt u met het maken van een kaart op maat.


Kerstpakketten voor mensen met Allergieën

Zoekt u voor uw medewerkers kerstpakketten zonder gluten of lactose? Silvia de eigenaar heeft zelf deze allergieën en kan u persoonlijk helpen om een kerstpakket te maken die iets afwijkt waardoor u medewerker een persoonlijk kerstpakket kan geven. Dit doet zij graag en Silvia heeft er iets op gevonden dat ook bij grote aantallen kerstpakketten dit mogelijk is.

Ook Halal kerstpakketten zijn bij ons mogelijk vraag hiernaar.

Heeft u toch graag aanpassingen voor een kerstpakket, of wilt u iets bedrukken voor in het kerstpakket met uw logo of uw boodschap/wens? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan maken we er samen een persoonlijk kerstpakket van. Klik op de foto hierboven voor de relatiegeschenken zoals bv een powerbank voor in het kerstpakket of een bedrukte fleece sjaal enz. Of mail naar info@kerstpakketten123.nl voor de nieuwste relatiegeschenken.

Bel nu naar 0226-422505 en u krijgt gelijk reactie over de voorraad van de pakketten enz. of chat met ons.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.