Kerstpakketten

Op deze pagina vind je ons complete assortiment aan kerstpakketten. We hebben een grote diversiteit aan thema’s en kleurcombinaties om uit te kiezen.

Wil je liever wat later een pakket geven? Met een enkele aanpassing wordt het kerstpakket een heel mooi nieuwjaarspakket

Op zoek naar kerstpakketten met een thema of een origineel cadeau kijk hieronder. Wil je iets aanpassen in het pakket, neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om je eigen unieke pakket samen te stellen. Ook daar helpen we graag bij!

Op dit moment zijn er al enkele pakketten uitverkocht dus bestel snel en voorkom teleurstellingen. Of bel 0226-422505 om na te vragen of het pakket dat je graag wilt er nog is.

Onze kerstpakketten van 2023 staan weer voor jullie klaar.
Wij hebben meerdere thema’s gemaakt om het makkelijker te maken. Hieronder een uitleg.

 

De nieuwe kerstpakketten thema’s van 2023

Voor de foodproducten hebben we verschillende thema’s die de uitstraling en kleurstellingen van de verpakkingen bepalen. Aan de hand van deze verschillende uitstralingen stellen wij onze unieke pakketten samen.

Thema Dutch

Een zweem nostalgie in een modern jasje. Met mooie tegeltjes, pentekeningen en Oud Hollands geschept papier. De producten zijn allemaal ouderwets lekker én bovendien lokaal uit Nederland. Elk product vertelt zijn eigen verhaal en elke provincie komt aan bod. Van oude ambachten of van traditionele recepten die al generaties lang meegaan. Dat maakt Dutch zo bijzonder en toch ook heel vertrouwd.

Trend: Lokale producten zijn niet meer weg te denken. Wees loyaal en koop lokaal. Bovendien zijn lokale producten een stuk beter voor het milieu.
Doelgroep: Iedereen die van Nederlandse producten houdt.

Dutch Kerst 2023

Thema Pure

Deze nieuwe collectie omvat allerlei vormen van duurzaamheid op het gebied van food producten. Van biologische producten en Rain Forest Alliance tot vezelrijk of minder suiker en dus een betere keuze voor je gezondheid. Maar ook betere keuzes op het gebied van verpakkingen. Zoals mono verpakkingen, minder verpakking, beter recyclebaar en dus beter voor het milieu. Van elk verkocht product wordt € 0,10 gedoneerd aan De Voedselbank.

Trend: Het aanbod voor duurzamere producten blijft groeien en wordt steeds groter. Steeds meer consumenten maken de keuze voor duurzamere food producten.
Doelgroep: Iedereen die op één of andere manier een duurzamere keuze wil maken.

Pure Kerst2023

Thema Breathe

Breathe staat letterlijk voor ‘op adem komen’. Genieten, ontspannen en in balans zijn op de manier die bij jou past. Voor de één is dat binnen genieten op de bank onder een warm dekentje bij een knapperend haardvuur. En de ander gaat het liefst naar buiten voor een heerlijke wandeling in de natuur. De rust en warmte van Breathe maken het bijzonder aangenaam om tot rust te komen.

Trend: De warme uitstraling van Breathe past helemaal binnen de interieur & styling trends. Je huis dusdanig inrichten dat het rust en warmte uitstraalt, de ultieme basis om te ontspannen.
Doelgroep: Het is voor iedereen belangrijk om de juiste balans te vinden. Juist tijdens de feestdagen is het goed om te genieten en op adem te komen.

Breathe Kerst2023

Thema Celebration

Maak tijd om feest te vieren met je vrienden en familie. Vier het leven uitbundig met goed gezelschap en feestelijke hapjes. Sfeervolle lichtjes, vuurwerk en sterretjes voor de mooiste sprankelende momenten. Vier elk moment groots, want het leven is een feestje. Maak er iets speciaals van, want: It’s time for a Celebration!

Trend: Op het gebied van feestvieren kan het niet sprankelend en feestelijk genoeg zijn. Zwart/goud blijven dé kleuren voor een schitterend feestje.
Doelgroep: Als je van een sprankelend en stralend feestje houdt, dan is Celebration voor jou!

Celebration Kerst2023

Thema Woodsman

Meet the Woodsman. The Woodsman is stoer, sterk, ruig en dat midden in de winter. Buiten zijn, hard werken en met beide benen op de grond staan. Je herkent hem aan zijn geblokte flanellen overhemd. Hout hakken voor een warm kampvuur om daar vervolgens een heerlijk maaltje op te bereiden voor vrienden en familie. Daar draait de Woodsman zijn hand niet voor om.

Trend: Flanellen overhemden zijn dé trend voor 2023. De rood-zwart geblokte uitvoering leent zich natuurlijk uitstekend voor een stoer en winters thema als Woodsman.
Doelgroep: Voor liefhebbers van de winter in een stoer en ruig
jasje.

Woodsman Kerst2023