Hoe bestel je je (duurzame) kerstpakketten in coronatijd?


Dit jaar is niet te vergelijken met andere jaren, ook op het gebied van kerstpakketten. Helaas is er door Corona veel minder geproduceerd dan normaal en zijn verschillende artikelen voor de kerstpakketten al heel vroeg uitverkocht.

Tip 1: bestel je kerstpakketten vroeg

Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij hier al op geanticipeerd en hebben we diverse alternatieven te bieden, mocht het door jou gewenste kerstpakket niet meer volledig geleverd kunnen worden. Wij adviseren je wel op je kerstpakketten op tijd te bestellen; wacht niet tot december want dan kun je het sneller tegen komen dat een bepaald artikel uit het gekozen kerstpakket vervangen moet worden door een alternatief. Onze klanten die meer als 200 pakketten bestellen beginnen daarom ook al in september.

Tip 2: denk goed na over de inhoud van je (duurzame) kerstpakket

Natuurlijk wil je je medewerkers een mooi (duurzaam) kerstpakket schenken, ze laten zien dat je ze waardeert. Maar sommige artikelen hebben een heel andere lading gekregen de afgelopen tijd. Neem nu bijvoorbeeld de trolleys; ideaal voor kleine reizen of weekendjes weg. Kun je deze nu juist wel of juist niet geven? Aan de ene kant is het misschien niet leuk om iets dergelijks te geven wat je medewerkers wijst op datgene wat nu niet kan. Maar aan de andere kant; een kerstpakket geef je toch juist om ze een goed 2022 toe te wensen? En wat is er beter dan het vooruitzicht dat we in 2022 weer lekker op reis mogen allemaal?
Dit zijn nu toch wel zaken om even bij stil te staan.

duurzame trolley kerstpakket

Trolley kerstpakket duurzaam gemaakt van PET kleur groen en zwart

Tip 3: wees de drukte bij de koeriersdiensten voor

Het transport van de kerstpakketten is natuurlijk van groot belang. Onze vaste klanten weten dat we veel zelf afleveren, maar hier wordt soms ook transport voor ingehuurd.
Vorig jaar, toen Black Friday alles nog ontregelde, kon de levertijd uitlopen met 2 à 3 dagen. Dit jaar, met alle beperkingen, ligt het voor de hand dat er veel meer online besteld gaat worden en dat alle verschillende koeriersdiensten het heel druk gaan krijgen.
Ook hiervoor geldt: bestel op tijd en houd rekening met een langere levertermijn. Bij een tijdige bestelling leveren wij de pakketten zelf en hebben wij dus ook de levertermijn zelf in de hand.

Breng een bezoek aan onze kerstpakketten showroom!

Ook dit jaar hebben wij weer alles op alles gezet om een mooie kerstpakketten showroom voor jou op te zetten. Want zeg nu zelf: de leukste kerstpakketten stel je zelf samen!
Uiteraard kun je online met ons uw perfecte kerstpakket samenstellen, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Ook in coronatijd helpen wij u graag met het samenstellen van uw ideale (duurzame) kerstpakket. Wij denken mee als u een heel nieuw idee heeft of met betrekking tot het transport.
Ons team staat voor u klaar, zowel offline als online.
Neem voor al uw vragen contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0226 – 422 505.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.