Daarom moet je je kerstpakketten al voor Sinterklaas bestellen!


In de maanden voor december horen we vaak van klanten dat ze nog helemaal niet met de kerstpakketten bezig zijn. Geen tijd, te druk of: we wachten eerst totdat Sinterklaas weer uit het land is. Uiteraard hebben we daar begrip voor, maar we willen je toch meegeven hoe het qua kerstpakketten in het werk gaat.

Een kerstpakket vergt heel veel planning

In een kerstpakket zitten veel verschillende artikelen, die soms wel bij zeven verschillende leveranciers vandaan komen. Al deze leveranciers moeten hun transport allemaal in kunnen plannen en daarbij willen ze graag de grote hoos in december voor zijn.
Wij willen er zoveel mogelijk voor zorgen om de meeste spullen rond half oktober bij ons binnen te hebben. Dit lukt niet altijd omdat we ook te maken hebben met artikelen die verkeerd geleverd worden, of door breuk. Alles bij elkaar heeft dit meestal al een uitloop van twee weken. Om een kerstpakket in zijn geheel bij ons te krijgen, gaat er dus al een heel proces aan vooraf.

Kans op alternatieven in jouw kerstpakket

Stel dat jij hoort bij de “late bestellers” van kerstpakketten. Wij willen je natuurlijk ook heel graag goed helpen, maar dat wordt al wat spannender: er kunnen specifieke artikelen uitverkocht raken. Het is niet leuk als je zinnen hebt gezet op dat ene pakket met die mooie sporttas in dat duurzame kerstpakket, maar dat nu net dat artikel op is. Natuurlijk bieden wij je dan een mooi alternatief aan, maar het is toch eigenlijk niet wat je in eerste instantie wilde.

Korte lijnen met leverancier

Als je bij ons in de showroom staat en je kiest een pakket waarvan wij het vermoeden hebben dat er artikelen in zitten die wel eens niet meer geleverd zouden kunnen worden, dan bellen wij direct met de leverancier voor een antwoord. Wij houden van snel schakelen! Als je online bestelt bellen we je uiteraard ook direct. Zo kom je als klant niet voor verrassingen te staan.

Nog een plus van Kerstpakketten123

Wij zijn ook actief in relatiegeschenken, waardoor wij je heel veel opties kunnen bieden. Het lukt ons soms zelfs om een klant rond 15 december te kunnen helpen! Alhoewel wij niet vies zijn een uitdaging aan te gaan wordt dit wel wat lastig als het om een order van 200 kerstpakketten gaat.

Lekker luxe leven kerstpakket

Lekker luxe leven kerstpakket met rieten manden en goudkleurig plaid

Originele kerstpakketten met zorg samengesteld

Natuurlijk kun je je medewerkers ook een cadeaubon geven met de feestdagen. Maar vergeet niet waar de feestdagen om draaien: fijn samenzijn. Hoe leuk is het als je medewerkers thuis komen waar het hele gezin mee helpt met het uitpakken van het met een origineel zorg samengestelde pakket en ze kunnen zien dat hun partner, vader of moeder gewaardeerd wordt op zijn of haar werk?

Nog geen kerstpakketten besteld?

Heb je nog geen bestelling geplaatst? Het kan nog net voor Sinterklaas! Bekijk alle opties op onze website en bedenk dat we je graag helpen als je iets zelf samengesteld zou willen hebben. Dat kunnen we zowel offline als online voor je regelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.