Kerstpakketten met een heerlijk warm fleeceplaid


Keuze uit verschillende soorten fleecedekens in onze kerstpakketten

Kerstpakket met een heerlijk warm fleecedeken

Vanwege de stijgende gasprijzen en andere wijzigingen van Nutsvoorzieningen gaan de kosten per huishouden aankomend jaar aanzienlijk omhoog. Door deze veranderingen zullen veel mensen ervoor kiezen om de kachel wat lager te laten staan. Maar dat houdt dan natuurlijk wel in dat het wat minder warm en behaaglijk is in huis.  Wat is er dan gezelliger om lekker samen onder een heerlijk warme fleecedeken te kruipen. Om hierop in te springen hebben wij dit jaar 5 kerstpakketten samengesteld die uw medewerkers lekker warm kunnen houden.

Hierbij onze tips over de soorten en de grootte van de fleeceplaids en dekens.

We hebben de keuze uit de volgende pakketten met fleecedekens:

Lekker luxe leven kerstpakket
Lekker luxe leven kerstpakket met rieten manden en goudkleurig plaid

Zoals op de foto hierboven te zien, is dit een echt luxe fleecedeken kerstpakket

De set met drie rieten manden in dit kerstpakket is superhandig en mooi om neer te zetten. Je kunt er spullen in opbergen maar het staat natuurlijk ook stijlvol in de huiskamer als decoratie. De set bestaat uit drie formaten. De grote mand heeft een formaat van; 320 x 320 x 290 mm, de middelste is 280 x 280 x 270 mm en de kleine is 260 x 260 x 260 mm.

Deze plaid met geweven motief past volledig in de trend stijl van dit moment . Formaat is 150 x 200. Dit luxe ogende plaid is gemaakt van 60% katoen en 40% polyester. De randen van het plaid zijn afgewerkt met rafels. Je kunt het plaid draperen over je bank of bed en je hebt een stijlvolle decoratie. Maar je kunt dit plaid natuurlijk ook gebruiken om lekker onder te kruipen op een koude avond.

luxe fleecepalid kerstpakket
kerstpakket met extra grote fleeceplaid

Deze heerlijke luxe fleeceplaid, met een formaat van 150 x 200 cm, is altijd een aangenaam geschenk. Zeer nuttig om te gebruiken voor wat extra warmte als je lekker zit te ontspannen op de bank. Groot genoeg voor 2 personen. Maar ook uitermate geschikt als decoratie, bijvoorbeeld over het bed, of de bank. Deze is ook in andere kleuren te verkrijgen.

fleece plaid kerstpakket
kerstpakket met heerlijke zwarte plaid van fleece

Budget fleece plaid kerstpakket

Dit plaid is gemaakt van 100% fleece polyester. Een heerlijke zachte stof die soepel aan voelt op je huid. Fleece houdt bovendien warmte goed vast zodat je deze deken in de winter ook op je beddengoed kunt leggen voor wat extra warmte. De ruime afmeting van 130×180 centimeter maakt het mogelijk dat je allerlei kanten op kunt met dit fleece plaid. Daarnaast kun je dit plaid gebruiken als trendy kleed op de bank of mooi gedrapeerd in de woonkamer. Wij hebben de keuze uit meerdere kleuren fleece dekens.
De fleeceplaid is ook in een andere kleur te verkrijgen, vraag hiernaar.

Kerstpakket Relax Japandi stijl
Kerstpakket Relax Japandi stijl

Luxe plaid in heerlijk relax kerstpakket

Japandi is één van de nieuwste trends op het gebied van lifestyle en wonen. Het is de combinatie van Scandinavië en Japan. Deze gebieden ontmoeten elkaar in een lifestyle waarin rust, eenvoud en minimalisme centraal staan. Met een mooi Dove White plaid. Gemaakt van zacht polyester. Handig om lekker om je heen te slaan als je even de extra warmte wilt opzoeken. Maar natuurlijk ook leuk als decoratie item. Formaat 150 x 200 cm. Dit plaid is ook in andere kleuren te verkrijgen zolang de voorraad strekt.

Rust en relax kerstpakket
Rust en relax wellness kerstpakket

Rust en relax kerstpakket met oker kleurige fleece plaid

Met dit relaxte kerstpakket kom je even heerlijk tot jezelf tijdens de feestdagen. De feestdagen zijn het perfecte moment om even aan jezelf te denken en tot rust te komen. Daar kunnen de producten uit dit compacte maar oh zo relaxte kerstpakket goed bij helpen. Wat te denken van het mooie bruin(oker)kleurige plaid van Unique living. Gemaakt van hoogwaardig polyester en heerlijk zacht. Handig om lekker om je heen te slaan als je even de extra warmte wilt opzoeken. Maar natuurlijk ook leuk als decoratie item. Formaat 130 x 180 cm. De fleece plaid is ook in andere kleuren te verkrijgen.

Kortom wij zijn voorbereid op een koude winter met deze heerlijke fleecedekens. Zet de kachel maar 1 graadje lager!
Let op de fleecedekens kunnen uitverkocht raken.

Kortom met deze vijf speciaal samengestelde kerstpakketten kunnen uw medewerkers zich lekker warm houden komende winter. Zo kan de kachel een graadje lager blijven staan! Want als je de thermostaat 1 graad lager zet bespaar je 120 m3 gas per jaar en dat is toch al gauw €120 euro. Ook als je de thermostaat s ’nachts op 15 graden zet kan je best veel geld besparen. Tot wel €125 euro.
Bron mileucentraal

 

Ook is het mogelijk om de fleece dekens full colour te bedrukken. Voor de mogelijkheden neem contact met ons op.

duurzame fleece deken met logo
Duurzame fleece deken bedrukbaar met eigen design

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.