Tips bij het inkopen van kerstpakketten


duurzaam kerstpakket

Tips bij het inkopen van kerstpakketten

En dan is het alweer zover! Je wilt snel nog kerstpakketten bestellen voor het personeel of relaties, maar waar moet je nu op letten als je een kerstpakket gaat samenstellen? Tegenwoordig met bijv. bol.com, etc. lijkt het net of alles wat je bestelt binnen 2 dagen in huis hebt. Nou, zo gaat dat dus helaas niet met kerstpakketten en wij leggen u graag uit waarom dat niet lukt.

Een gemiddeld kerstpakket (we gaan nu even uit van een kerstpakket rond de €45,-(zie foto), daar zitten artikelen in van toch wel minimaal zo’n 7 leveranciers. Zij moeten allemaal op tijd leveren. Je hebt er bijv. 1 voor de etenswaren en nog een andere leverancier voor andere etenswaren. 2 soorten leveranciers voor non-food, 1 voor de kaarsjes, 1 voor drank en dan nog 1 voor de kerstdozen. Daarnaast ben je ook nog afhankelijk van de vervoerder. Hoe dichter bij de Kerst, hoe drukker zij het hebben. In 2020 hebben we al meerdere keren meegemaakt dat ze dan 2 a 3 dagen later leveren. Een goede kerstpakkettenleverancier houdt hier rekening mee als u naar de levertijd vraagt.

 

spellen kerstpakket

kerstpakket met familiespel en Keezen voor het hele gezin

En misschien wel het allerbelangrijkste, het moet goed en breukvrij ingepakt worden. En de inpakkers zijn daar ook wel even mee zoet. Dus u merkt al, hoe eerder u besteld hoe makkelijker het wordt om de levertijd te halen die u wenst!

Over de kerstartikelen zelf:


Let ook op wat je in het pakket stopt. Als je bijv. weet dat het personeel hun kerstpakket niet binnen 1 week op kan halen, let dan op met het toevoegen van verse artikelen zoals kaas, verse worst, etc. En let op dat het niet te breekbaar is als je het zelf niet gaat rondbrengen. Zo wordt de kans op teleurstelling het kleinst! Door onze 25 jarige ervaring kunnen wij u ook helpen met het samenstellen van een uniek eigen pakket.

Inhoud van het kerstpakket

Voor de inhoud van de kerstpakketten is Silvia Bruin Reclame-advies met Kerstpakketten123 al begin januari weer in de weer om te kijken naar de trends en nieuwe ideeën voor het nieuwe jaar. De importeurs en fabrikanten meten het succes van de beurzen om te schatten hoeveel voorraad ze gaan inkopen. De bedrijven die grotere aantallen kerstpakketten inkopen vanaf (800) stuks bestellen hun kerstpakketten al in juli en zo komt het voor dat in september de eerste en leukste pakketten al uitverkocht zijn. Nu proberen wij altijd al wel leuke alternatieven te bedenken in overleg met u, maar om teleurstellingen te voorkomen zou ik als ik kerstpakketten boven de 50 stuks wil inkopen toch wel in september beginnen met zoeken naar dát leuke kerstpakket die helemaal aansluit bij jullie bedrijf en personeel. Dan ben je zeker van een leuk kerstpakket naar wens!

Bij ons kan je op de site www.kerstpakketten123.nl ook nog artikelen toevoegen of eruit halen zodat je echt een persoonlijk en origineel kerstpakket ervan kan maken. Of wilt u juist een compleet duurzaam kerstpakket? Hiervoor kunt u ook relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo en die toevoegen aan het kerstpakket. Wij kunnen zelfs een kaartje maken met een mooie kerstwens van de directie er op. Dan bent u meteen helemaal ontzorgt! Indien gewenst kunnen wij voor vrouwen iets anders in het kerstpakket doen, dan bij de mannen.

Zo houdt u iedereen tevreden en krijgt iedereen een leuk en persoonlijk kerstpakket!

Kerstpakketten laten thuisbezorgen

De trend mede doordat medewerkers nu meer thuiswerken is een kerstpakket thuis laten bezorgen. De verrassing is zeer groot en doordat wij er een leuke persoonlijke brief van u er bij kunnen verpakken is dit een trend die zeker ook in 2021 blijft bestaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.