Zomerpakketten

Zomerpakketten in heel Nederland en België

Uw werknemers verrassen met een extraatje in de zomer? Het wordt steeds populairder om uw personeel te verrassen met een heerlijk zomerpakket. Gun uw werknemers een heerlijke zomerperiode en laat dit blijken door een zomerpakket op maat! bijvoorbeeld een pakket voor het hele gezin, of gericht op gadgets, BBQ of ontstpanning.

Volledig zomerpakket of klein presentje

Naast een compleet zomerpakket kunt u bij ons ook super leuke kleine pakketjes samenstellen voor de zomer. Wij hebben al meer dan 22 jaar ervaring met het samenstellen van de leukste pakketten voor mannen, vrouwen, jong en oud. Bij ons heeft u keus uit meer dan 20.000 artikelen! Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor een perfect passend zomerpakket voor uw werknemers of relaties. Voor iedereen maken wij de zomerpakketten op maat.

Nieuwste artikelen en lekkere snacks

Wij blijven constant op de hoogte van de nieuwste artikelen, gadgets en trends. Hierdoor hebben wij de meest populaire artikelen om de beste zomerpakketten te maken. Ook hebben wij goede leveranciers voor een lekkere snack, heerlijke drankjes of andere etenswaren. Op deze manier kunnen wij samen met u een passend zomerpakket samenstellen voor uw personeel of relaties.

Met of zonder logo

Bijna alles kunnen wij (laten) bedrukken met uw logo of gewenste tekst/afbeelding. Hierdoor kunt u de zomerpakketten nog persoonlijker maken of zorgen voor een blijvende indruk onder uw relaties! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Grote aantallen

Wilt u grote aantallen zomerpakketten bestellen? Vraag bij grote aantallen meer als 500 zomerpakketten een passende offerte aan en wij helpen u met het uitzoeken van de producten en geschenken en kijken ook gelijk na of er genoeg voorraad is.

Bezorging

Al onze pakketten kunnen wij bezorgen, of bij uw werknemers thuis laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland en België! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en prijzen.

Bel of mail voor meer informatie naar: 0226-422505 of info@silviabruin.nl. Wij helpen u graag verder, en denken graag met u mee!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.