Kerstpakketten zelf samenstellen

Kerstpakketten zelf samenstellen
Wilt u graag uw kerstpakketten helemaal zelf samen stellen? Bij Kerstpakketten123 is dat geen enkel probleem! Doordat wij meer dan 22 jaar ervaring hebben, zijn wij altijd goed op de hoogte van de laatste kerstpakketten trends. Hierdoor kunnen wij ook goed adviseren en hulp bieden mocht u dat fijn vinden. Bij ons kunt u een mix maken van verschillende soorten etenswaren en daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan non-food artikelen waarmee u het kerstpakket persoonlijk kunt maken.
Laat ons weten wat uw ideeën zijn, en wij helpen u door alle keuzemogelijkheden heen!

Artikelen met uw logo bedrukken voor een opvallend kerstpakket
Wilt u graag een of meerdere artikelen uit het kerstpakket bedrukken met uw logo of een wens? Ook daar hebben wij veel ervaring mee. Wij hebben meer dan 20.000 relatiegeschenken in ons assortiment, dus er is altijd iets wat wij u kunnen aanbieden. Ook op korte termijn! Hiermee maakt u een kerstpakket net nog even opvallender of geeft u iets een extra ‘touch’  mee.

 

Kerstpakketten voor mannen en/of vrouwen
U wilt natuurlijk dat uw kerstpakket zo goed mogelijk bij uw personeel of relaties past. Hierbij is het misschien nodig om voor de mannen of vrouwen uit uw bedrijf een ander, of aangepast kerstpakket samen te stellen. Ook hier hebben wij bij kerstpakketten123.nl heel veel ervaring mee. Zo nodig geven wij u graag een helpende hand. Zo is uw personeel verzekerd van een passend eindejaarsgeschenk, en hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken.

Levering door heel Nederland en België
Wij leveren de kerstpakketten en eindejaarsgeschenken af in heel Nederland en België. Wilt u graag dat uw kerstpakketten op verschillende locaties of filialen afgeleverd worden? Ook dat is geen enkel probleem. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en tarieven.
Ook is er de mogelijkheid om de kerstpakketten zelf op te halen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.