Kerstpakketten Alkmaar

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket of een nieuwjaarspakket in Alkmaar voor uw personeel? Dan is Kerstpakketten123 de juiste plek voor u! Wij leveren niet alleen kerstpakketten in Alkmaar, maar ook in de rest van Nederland en België. Met ons ruime assortiment kerstpakketten en eindejaarsgeschenken kunnen wij een mooi kerstpakket maken voor ieder budget.Wij vinden het leuk om u te helpen met het samenstellen van een verrassend kerstpakket, dus kom gezellig langs bij ons in de kerstshowroom gevestigd in Warmenhuizen! Zo kunnen wij samen kijken wat geschikt is voor  uw personeel of relaties, hier rekenen wij geen kosten voor.

Kerstpakket met backpack van Norländer naast de originele ritssluiting aan de bovenkant, is de tas gemaakt van waterafstotend materiaal en ook nog eens extra af te sluiten met een gesp. De stevige schouderbanden zorgen voor een optimaal draagcomfort. Ook het afsluitbare voorvak kan als een echt pluspunt worden gerekend.

Originele kerstpakketten en eindejaarsgeschenken geleverd bij u in Alkmaar
Wij vinden het leuk om samen met u originele en verrassende kerstpakketten of eindejaarsgeschenken samen te stellen voor uw personeel of relaties. Bij ons kunt u dan ook heel veel zelf bepalen. Vind u één van onze standaard kerstpakketten leuk? Of wilt u juist wat aanpassen voor een geschikter nieuwjaarspakket of kerstpakket voor uw werknemers? Bij ons kan het allemaal. Ook bieden wij u de mogelijkheid om relatiegeschenken te bedrukken met uw logo en die toe te voegen aan het kerstpakket. Zo wordt het kerstpakket nog persoonlijker voor u om te geven. In overleg leveren wij de kerstpakketten af op het moment dat u wilt! Zo hebt u op tijd de kerstpakketten in huis!

Showroom Warmenhuizen
Wilt u de kerstpakketten of eindejaarsgeschenken in het echt zien? Dat kan! Onze showroom is gevestigd in Warmenhuizen en op afspraak geopend. U kunt een afspraak maken via info@kerstpakketten123.nl of via 0226-422505.

kerstpakketten alkmaar kerstpakketten123

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.