Kerstpakketten Alkmaar

 

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket of een Nieuwjaarspakket voor 2021? In Alkmaar voor uw personeel of klanten?

Dan is Kerstpakketten123 de juiste plek voor u! Wij leveren niet alleen kerstpakketten in Alkmaar, maar ook in de rest van Nederland en België. Met ons ruime assortiment kerstpakketten en eindejaarsgeschenken kunnen wij een mooi kerstpakket maken voor ieder budget. Wij vinden het leuk om u te helpen met het samenstellen van een verrassend kerstpakket, dus kom gezellig langs bij ons in de kerstshowroom gevestigd in Warmenhuizen! Zo kunnen wij samen kijken wat geschikt is voor  uw personeel of relaties, hier rekenen wij geen kosten voor.

JBL Speaker Pakket

JBL Speaker GO2

Originele kerstpakketten en eindejaarsgeschenken geleverd bij u in Alkmaar

Wij vinden het leuk om samen met u originele en verrassende kerstpakketten, Nieuwjaarspakketten of eindejaarsgeschenken samen te stellen voor uw personeel of relaties. Bij ons kunt u dan ook heel veel zelf bepalen. Vind u één van onze standaard kerstpakketten leuk? Of wilt u juist wat aanpassen voor een geschikter Nieuwjaarspakket of kerstpakket voor uw werknemers? Of juist een duurzaam kerstpakket? Bij ons kan het allemaal.

luxe wijnset

Luxe wijn set met elektrische kurkentrekker en pomp

Artikelen met eigen log0 of naam van de medewerker
Ook bieden wij u de mogelijkheid om relatiegeschenken te bedrukken met uw logo en die toe te voegen aan het kerstpakket. Zo wordt het kerstpakket nog persoonlijker voor u om te geven. In overleg leveren wij de kerstpakketten af in omgeving van Alkmaar op het moment dat u wilt en u heeft bij de ons de mogelijkheid om het kerstpakket thuis bij uw personeel of klanten laten bezorgen! Zo hebt u op tijd de kerstpakketten in huis!

Eindejaarsgeschenken voor uw klanten of personeel in Alkmaar in het kerstpakket
Vindt u het leuk om uw kerstpakket aan uw personeel nog wat meer uit te breiden? Dan kunnen we altijd kijken naar mooie eindejaarsgeschenken die we voor u kunnen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan lekker warme sokken met uw logo of uw persoonlijke boodschap er op, of aan een koelbox met uw logo. Wij denken graag met u mee, dus heeft u een idee? Laat het ons weten en we maken samen een prachtig kerstpakket.

Showroom Warmenhuizen
Wilt u de kerstpakketten of eindejaarsgeschenken in het echt zien? Dat kan! Onze showroom is gevestigd in Warmenhuizen en op afspraak geopend. Ook wij houden ons aan de Corona regels. U kunt een afspraak maken klik hier vrijblijvend of via de chat of via 0226-422505

Pakket thuislaten bezorgen

Bij Kerstpakketten123 zijn wij gespecialiseerd in thuis bezorgen van de pakketten of dit nu een kerstpakket of thuiswerkpakket is wij weten hoe we dit breukvrij en op tijd bij uw medewerkers of klanten kunnen laten bezorgen.
Kerstpakketten123 bezorgd en levert al meer dan 25 jaar kerstpakketten in Alkmaar, Noord-Holland en omstreken.

 

kerstpakketten alkmaar kerstpakketten123

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.