Kerstpakketten 2020

Bent u op zoek naar kerstpakketten voor uw personeel of relaties? Wat leuk! Bij ons heeft u een ruime keuze voor ieder budget en elke doelgroep! Of u nu op zoek bent naar een kerstpakket voor mannen, vrouwen, gezinnen, jongeren of een kerstgeschenk voor uw relaties, wij weten zeker dat u bij ons een passend cadeau voor de feestdagen vindt!

Originele kerstpakketten en maatwerk

Onze kerstpakketten stellen wij elk jaar weer opnieuw samen. Zo hebben wij altijd de nieuwste gadgets en de laatste trends gebruikt voor. Wij bezoeken veel beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Bent u dus ergens naar op zoek? meldt dit dan tijdig, dan kunnen wij voor u alvast kijken.

Kerstpakketten die het bij ons altijd goed doen, zijn het BBQ-kerstpakket, het trolley kerstpakketkerstpakket met (bedrukte) koelbox en de kerstpakketten voor het hele gezin! De duurzame kerstpakketten zijn ook met een opmars bezig. Kies een door ons samengesteld kerstpakket, of laat weten waar u zelf aan denkt en dan kunnen we in overleg voor u een op maat gemaakt kerstpakket samen stellen.

Van kleine tot grote aantallen & levering

Of u nu een dozijn kerstpakketten nodig heeft, of honderden, wij weten er wel raad mee. Wij hebben meer dan 22 jaar ervaring met het samenstellen, maken en leveren van kerstpakketten. Wij leveren in heel Nederland en België, dus vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Als extra service kunnen wij de kerstpakketten nu ook thuis bij uw medewerkers bezorgen! Dat is in deze tijd een fijne uitkomst! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Kerstpakketten mooi verpakt

Wij pakken de kerstpakketten mooi in zodat het extra leuk weggeeft! Sommige kerstpakketten kunnen wij mooi verpakken in folie. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket met een mand, of kist. Is het voor de levering of voor u praktischer om ze te verpakken in een geschenkdoos? Ook dat is geen probleem. Tevens heeft u bij ons een ruime keus in mooie kerstdozen, zodat het er tot in de puntjes verzorgt uit ziet. Dit doen wij graag voor u!

Duurzaam en milieuvriendelijk

Het wordt steeds belangrijker, en dat merken we ook met onze kerstpakketten, het moet allemaal wat duurzamer en milieuvriendelijker. Wij hebben hier zulke mooie opties voor, denk aan producten gemaakt van bamboe of tarwestro en biologische wijnen, papieren kersthangers met bloemenzaadjes die na gebruik geplant kunnen worden, en kerstpakketjes met een boompje om te zaaien! Ook in deze branche zijn wij bekend, en kunnen wij u goed in helpen.

Showroom

Wij hebben in Warmenhuizen een mooie showroom waar u alle kerstpakketten in het echt kunt zien. Hier kunt u ook proeven, en kunnen we gezamenlijk een kerstpakket samenstellen naar uw eigen ideeen en wensen. Wilt u hier gebruik van maken? Geen probleem, hartstikke leuk! Neem contact op voor een afspraak, zodat wij alle tijd hebben voor u.

Bel naar 0226-422505 of mail naar: info@kerstpakketten123.nl voor een afspraak of meer informatie. kerstpakketten bij u geleverd in purmerend door kerstpakketten123

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.